Om aMemory

Hjertelig velkommen til aMemory.dk! Det glæder mig, at byde dig velkommen i mit lille univers!

 

Mit navn er Louise og det er mig, der står bag shoppen. Jeg bor på landet med min mand, vores søn på 1 år. Jeg er kreativ og elsker at kreere hyggelige setups til både store og små sammenkomster.

Shoppen er sat op med hjælp fra min mand, som har mange års erfaring indenfor branchen og logoet er hjemmelavet.

Jeg selv har mange års erfaring i restaurationsbranchen og deraf kommer min erfaring med opdækning af selsskaber og oppyntning af ellers lidt kedelige lokaler.

Begivenheder kan pyntes både stort og flot, men det er ligeså vigtigt for mig at frembringe den mere hyggelige og enkle stil. Du behøver ikke særlig meget (hverken tid eller penge) for at få sat nogle ekstra hyggelige rammer. Følg med ovre på bloggen og/eller på Instagram, hvor jeg løbende vil komme med inspiration til fester i alle afskygninger.

 

aMemory.dk er danskejet og har base på Als i Sønderjylland.

Vi har allerede nu forskellige leverandører og vil løbende tilføje flere produkter, men også samarbejde med flere producenter.

 

Du er altid velkommen til at kontakte mig via mail kontakt@amemory.dk uanset hvad det måtte være. Ris og ros, spørgsmål, brug for sparring, brug for ideer eller inspiration, så vil jeg gøre mit bedste for at hjælpe dig!

 

Velkommen igen og rigtig god fest!